Prefabrik Ev

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları nominal alana göre çok daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çOkay ihtiyacı olan ev strategyını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve planına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik yapılar prefabrik ev ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre prefabrik ev fiyatları ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman prepareına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

prefabrik ev modelleri Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çok farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla prefabrik ev fiyatları tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate prefabrik ev fiyatları alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page